Blocs i edublocs

Bon dia a tots i totes! Avui voldríem compartir amb vosaltres algunes de les troballes que hem fet per la xarxa últimament. Concretament, us volem parlar de blocs o edublocs i espais web dirigits a pares i mares que tracten temes diversos de la educació i criança dels nostres infants.

  • twitter-292994_1920Blocdepares és un espai gestionat per un grup de «pares i mares enamorats de l’educació» de l’escola Vedruna de Berga. Es dediquen a compartir recursos de temàtiques diverses. Hi trobareu articles, receptes de cuina, llibres recomanats, eines 2.0 i molt més. Ens ha agradat especialment la seva última publicació, Pengem centenars de fotos dels fills a les xarxes socials: on queda la privacitat? I vosaltres? Pengeu fotos dels vostres nens i nenes a la xarxa? Què en penseu?
  • Familiaycole és un espai molt interessant gestionat pel pedagog Jesús Jarque García. Hi trobareu material molt divers: descarregables gratuïts de lectura i escriptura, reflexions i consells sobre la tasca d’educar, jocs i molt més. Us deixem un vídeo sobre la elecció de les joguines.
  • abacus-1866497_1920Sou intrèpids i parleu anglès? Llavors teachmamma us agradrà. Aquest bloc in English el gestiona l’americana Amy Mascott, mare de tres nens i educadora amb molta experiència. El contingut és molt divers i la pàgina té un cercador que us ajudarà  a trobar el que busqueu. Podeu seleccionar la temàtica que us interessa, l’edat dels infants o bé teclejar directament allò que esteu buscant.
  • children-593313_1920Per anar acabant us volia parlar de l’espai web gestionat per la coach personal Samanta Biosca. A samcoach trobareu articles sobre diferents aspectes de l’educació d’infants i adolescents. Vam trobar especialment interessant l’entrada «Hablemos de videojuegos«. Us convido a llegir-lo i a dir-nos què en penseu!

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s